Catalunya

 

Tast La Magrana_2 Tast La Magrana_3 unnamedGranollers, dissabte 26 d’abril.


Tast primavera P

El proper dissabte 26 d’abril a les 12h, La Magrana Vallesana (LMV) organitza elsegon tast de productes locals de temporada. Es tracta d’unes jornades per difondre els aliments propis de cada època de l’any, que ara es centra en els de primavera: pèsols, tirabecs, alls tendres, faves i varietats antigues d’enciams.

Els hàbits de consum de granollerins i catalans han canviat amb el predomini dels aliments quilomètrics provinents de l’agroindústria, fins el punt que molts havíem oblidatla importància de la proximitat. Per estimular el coneixement i el consum d’aquests productes locals i de temporada, LMV va decidir crear aquestes jornades de caire festiu.

La promoció dels aliments ecològics, locals i de temporada forma part dels objectius d’aquesta associació, així com el suport a les productores i productors ecològics locals. LMV defensa els aliments de temporada perquè són més sans, econòmics i saborosos, i perquè ens aporten, a més, beneficis socials i mediambientals. Al collir-se en el moment òptim de maduració, aporten més nutrients i sabor, no necessiten conservar-se en cambres, conrear-se en hivernacles ni viatjar centenars de quilòmetres. El seu consum dóna suport a l’economia local i als productors ecològics de la comarca, respectuosos amb els cicles naturals i la biodiversitat.

Els tasts són un espai obert a tothom per conèixer de la mà dels propis pagesos aquests productes i els seus beneficis, i s’acompanyen amb consells nutricionals i plats preparats per despertar el nostre interès per aquests aliments. Tindran lloc al local de l’associació (C/Fontanella, 45 de Granollers) i la participació és gratuïta.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s